duminică, 27 octombrie 2013

Despre GDB Paris

Trei specialisti in vanzari directe si brand building , avand multi ani de experienta capatata in toata lumea - Anglia, Franta, Italia, tari ale Europei centrale si de Est si Statele Unite. Acestia au descoperit secretul de a recunoaste cele mai bune branduri si au invatat cum sa le ofere clientilor.
In catalogul Galerie de Beaute Paris ai ocazia sa descoperi alegerile acestor trei specialisti. Sunt branduri care respecta nevoile tale, iti ofera o valoare reala si arata o preocupare autentica pentru mediu. Consilierii Galerie de Beaute Paris iti vor comunica toate beneficiile si te vor indruma astfel incat sa poti alege si folosi produsele cele mai potrivite.
GDB Paris se angajeaza sa ofere consumatorilor romani cele mai bune branduri. Doar brandurile care indeplinesc cele mai ridicate standarde vor intra in portofoliul Galerie de Beaute Paris, asta datorita unui proces de selectie foarte riguros; aduse de la Paris pentru a satisface toate nevoile de frumusete ale clientilor, familiilor lor. Meriti ce e mai bun, meriti mai mult!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu