joi, 31 octombrie 2013

Gama Kiotis Paris

Branduri venite din Franta, de la Paris, capitala mondiala a modei, sunt acum disponibile si in Romania. 
Galerie De Beaute Parisiti pune la dispozitie o varietate bogata de branduri pentru a raspunde tuturor nevoilor tale de frumusete, ale familiei si ale casei. 
GDB Paris selecteaza si iti ofera branduri cu valori si etica puternice, cu respect pentru mediu, care au un know-how dovedit datorita mostenirii de durata sau a puterii lor de inovare. 
In 2013, brandurile de prestigiu pe care vi le prezentam sunt Kiotis Paris si Stanhome.
Jaques Romain Rocher este creatorul brandului Kiotis Paris aparut in 2001, probabil ca numele va suna cunoscut datorita asemanarii cu renumitul Yves Rocher, insa nu este o intamplare, JR Rocher face parte din familie. Brandul Kioti Paris ofera cosmetice pe baza de uleiuri esentiale pretioase, iar produsele sunt distribuite exclusiv prin sistemul de vanzari directe. Este o afacere de familie, fiind controlat in proportie de 96%de membrii clanului Rocher. Acest brand poate fi gasit acum si la noi in tara prin intermediul
Companiei Galerie De Beaute Paris. 
Kiotis - brandul parizian de cosmetice , care reda starea de bine fiecarei femei. Sloganul Kiotis spune totul - Ma simt bine, sunt frumoasa. Un brand creat, produs si importat din Franta.
Echipa de cercetatori din laboratoarele Kiotis Paris, specialisti in aromatologie, a facut 200 de testepe 51 de uleiuri esentiale, a obtinut 31 de proprietati dovedite si 13 brevete stiintifice. Cosmeticele pe baza de uleiuri esentiale sunt produse foarte performante, bemeficiile lor sunt cunoscute de secole, dar a devenit revelatia cosmeticii recente.
Achizitionarea produselor GDB Paris se face doar in urma inscrierii si a obtinerii calitatii de consilier.Galerie De Beaute Paris este cea mai noua afacere MLM din Romania. Fie ca vrei sa cumperi produse cosmetice de calitate sau doresti sa castigi un venit suplimentar, GDB Paris iti pune la dispozitie branduri europene de prestigiu. Cosmetice garantate din Franta, la preturi romanesti, cu o bogata oferta pentru clienti si cu posibilitati mari de castig pentru consilierii de retea. Un sistem complet si complex de castiguri pentru cei care reusesc sa se implice si sa dezvolte o retea proprie de reprezentanti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu