sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Gama Stanhome

Un alt brand ales de Galerie De beaute Paris pentru clientii sai este Stanhome (infiintat in 1931), de data aceasta este vorba de produse destinate pentru curatenia casei: pentru baie, bucatarie, podele... Detergenti si solutii pentru curatenie, detratanti si dezinfectanti, odorizante, solutii pentru ingrijirea mobilei si solutii pentru scos petele.
Stanhome - Pentru frumusetea casei si simplificarea vietii femeilor, sloganul Stanhome spune: Pretind tot ce este mai bun. Si asta, pentru ca Stanhome este singurul brand care acopera toate nevoile unei case, cu rezultate exceptionale. Galerie De Beaute Paris si-a propus sa aduca in premiera in sistemul de vanzari directe, produse dermo cosmetice.

In sprijinul acestei alegeri stau: experienta de 80 de ani, testimonialele consumatorilor din toata lumea, numele si numarul expertilor toxicologi, dermatologi, ingineri care au dezvoltat si validat aceste produse.
Galerie de Beaute Paris este un loc minunat unde poti alege dintr-o multime de branduri selectionate in urma analizei calitatii, originii, pretului, eticii si autenticitatii lor. Brandurile fondatoare provin din capitala frumusetii, Paris. GDB Paris isi consacra existenta promisiunii de a oferi consumatorilor romani cele mai bune branduri.
Achizitionarea produselor GDB Paris se face doar in urma inscrierii si a obtinerii calitatii de consilier.Galerie De Beaute Paris este cea mai noua afacere MLM din Romania. Fie ca vrei sa cumperi produse cosmetice de calitate sau doresti sa castigi un venit suplimentar, GDB Paris iti pune la dispozitie branduri europene de prestigiu.Cosmetice garantate din Franta, la preturi romanesti, cu o bogata oferta pentru clienti si cu posibilitati mari de castig pentru consilierii de retea. Un sistem complet si complex de castiguri pentru cei care reusesc sa se implice si sa dezvolte o retea proprie de reprezentanti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu